fbpx

Usluge

Izrada web sajta

Web sajt i prisustvo na internetu je danas gotovo nezaobilazna stavka kada se govori  predstavljanju Vašeg biznisa.

Bez obzira da li se Vaš biznis bazira na prodaji proizvoda, ili pružanju usluga, web sajt će Vašim korisnicima biti dodatna lokacija za prodaju, a isto tako i izvor informacija o Vašem o poslu. Samim tim, kvalitetno urađena web stranica će Vam obezbediti bolju poziciju u poslovanju. I na Guglu.

Izrada web sajta

Iz svega gore navedenog, lako je zaključiti da online presdstavljanjem biznisa svojim korisnicima pružate još bolje iskustvo.

Pošto ćete jako brzo poželeti da samostalno upravljate sadržajem na svojoj web strani, nudimo Vam izradu WordPress sajtova.

Njihova velika prednost leži u tome da, nakon što obuke koju kod nas prođe neko od vašeg osoblja, sadržaj na sajtu možete menjati bez pomoći samih programera. Naravno, uvek nam možete prepustiti i taj deo posla, kao i tehničko održavanje WordPress sajta.

Ukoliko pak želite originalan i jedinstven dizajn za svoju web aplikaciju sa specifičnim funkcionalnostima, tu Vam takođe možemo pomoći. Mi izrađujemo custom web aplikacije po narudžbini, na osnovu Vaših ideja. Vaš biznis je poseban i potrebno je da aplikacija prilagođena Vašim potrebama to i pokazuje.

Izrada web sajtova i aplikaicja po meri Vašeg biznisa je ono što je potrebno da biste ostvarili maksimalan potencijal online poslovanja.

Izrađujemo web sajtove koji su jednostavni za korišćenje i koje će biti prilagođeni krajnjim korisnicima i potencijalnim klijentima.

Izrada web sajta

Tehnologije koje koristimo

 
vesna

Vesna Radovic

Business Development Manager

Vesna Vam može reći nešto više o našim paketima usluga.

KONTAKT

No Fields Found.