fbpx

Pogledajte samo neke od naših projekata

Kompanije iz zemalja Evropske unije, SAD-a, Izraela, Kanade i Švajcarske su u partnerstvu sa nama mogle da se koncentrišu na razvijanje svojih poslovnih strategija, a razvoj sofverskih rešenja su prepustili nama.  Na taj način su bili sigurni da mogu da se oslone nas da ćemo im isporučiti web rešenja koja će dalje unaprediti saradnju sa njihovim klijentima. Ovde se nalaze samo neki od projekata koje smo za njih uradili.

Naš klijent je želeo da ima internet video asistenta za pravljenje logoa i videa u marketinške svrhe i za objave na društvenim mrežama. Ovaj asistent nudi profesionalne šablone koji se na jednostavan način mogu prilagoditi pojedinačnim potrebama bilo koji brend da je u pitanju. Korisnik može da uveze slike sa svog računara, video isečke, audio fajlove ili da iste izabere iz već postojeće biblioteke u samom asistentu i na taj način napravi zadivljujući promotivni video materijal za svoj posao. Prateći trendove raznoraznih društvenih platformi, korisnici mogu odabrati savršenu rezoluciju  za najbolje rezultate.

Posvećen promovisanju zdravih životnih navika, našem klijentu iz Nemačke, je bio potreban veb sajt koji promoviše zdrave stilove života zajedno sa promocijom dodatnih suplemenata. Oni su želeli da na sajtu budu vidljive i specifikacije suplementa, kao i preporučene fizičke aktivnosti neophodne za očuvanje forme i dobrog zdravlja, a isto tako i saveti za ishranu, sve to pregledno organizovano pod jednim krovom. I sve to uz jednostavan dizajn i integrisanu navigaciju.

Za ljude u ovoj marketinškoj agenciji automobili su bili strast preko 15 godina. Na ideju da sačuvaju tu strast ali da u nju uključe strateško i poslovno planiranje. Ovaj tim je želeo da svojim klijentima ponudi raznovrsne proizvode i usluge po pitanju auto folija i da svakom svom klijentu ponude personalizovano rešenje. Za sve ovo im je bila potrebna vrhunska platforma koja će u pravom svetlu prikazati njihove brojne veštine, radove i preporuke.

Naš klijent iz Nemačke se fokusirao na borbu protiv starenja i zdrave navike i želeli su dizaj veb sajta koji neće imati nikakve bore ili fleke, tako da smo pretočili u stvarnost ideju iza njihovog proizvoda pažljivo koristeći pouzdana, efikasna i proverena rešenja.

Internet platforma za nekretnine nadjinekretnine.com je portal za pronalaženje raznovrsnih ponuda nekretnina za izdavanje, prodaju ili kupovinu, počev od stambenih i poslovnih zgrada, skladišta, poljoprivrednog zemljišta, i tako dalje. Posetilac sajta može da krene u 3-D obilazak jedinica koje ga zanimaju. Usluga pod nazivom First Buyer/Prvi kupac postoji kako bi korisnika obavestila o novim ponudama na portalu. Radi lakše navigacije, posetilac može iskoristi prednost postojanja filtera i brzih linkova kako bi još brže došao do željenog proizvoda.

Ponosno možemo da kažemo da je klijent koji je sa nama sarađivao na svom prethodnom projektu odlučio da sa nama produži saradnju. Čast nam je da i ovaj projekat svrstamo među one koji su najrelevantniji u našem portfoliu. Jedan od njih je redizajniranje već postojeće platforme za oglašavanje. Platformi je bio potreban novi i sveži izgled kako bi se dopala postojećim klijentima i kako bi privukla nove korisnike.  

Naš klijent sa sedištem u Cirihu se bave konsaltingom, edukacijom i uopšteno rade na stvaranju novih ideja za potrebe pojedinaca i organizacija. Ova agencija je prisutna u 10 zemalja, nudeći usluge više od 20 kreativaca za 12 različitih industrija, i mogu se pohvaliti a 75% mušterija koje im se vraćaju. Takođe smo bili više nego ponosni  da budemo deo stvaranja dizajna za veb stranu iza ovog rastućeg biznisa.

KONTAKT

No Fields Found.