fbpx

Usluge

Web dizajn

Pre nego što posetilac sajta klikne na link, ili popuni obrazac, ili smesti neki proizvod u korpu, prvo sa čim će se susresti je izgled web strane.

Neosporno je da je prvi utisak online korisnika od velike važnosti i zbog toga ProDevs tim web dizajnera nudi dizajn rešenja za svakog klijenta.

different resolution size gadgets

Web dizajn treba da bude u skladu sa Vašim poslovnim modelom. Stoga naš tim web dizajnera koristi najnovije tehnologije kako bismo to sproveli u delo.

Činjenica je da svi obožavamo sajtove koji se brzo učitavaju. Kada kažemo brzo, mislimo 2 sekunde i brže. Na taj način ćete privući i zadržati korisnike na Vašem internet prostoru, što će dovesti do toga da zapamte Vaš brend i da se često vraćaju.

Sa drastičnim povećanjem pretrage na mobilnim uređajima potrebno je da sajt bude responzivno dizajniran. Sajtovi koje dizajniramo u ProDevsu se prilagođavaju svim rezolucijama. To znači da naši sajtovi rade na svim prenosivim uređajima – tabletima i pametnim telefonima.

Web dizajneri u ProDevsu rade sa klijentima kroz ceo proces dizajniranja sajta. Oslanjajući se na svoje dugogodišnje iskustvo, nudimo predloge i najbolja rešenja kako bismo napravili atrkativan i efikasan sajt koji će obezbediti veću konverziju i povećati šanse za Vaš uspeh.

Web dizajn

Tehnologije koje koristimo

 
vesna

Vesna Radovic

Business Development Manager

Vesna Vam može reći nešto više o našim paketima usluga.

KONTAKT

No Fields Found.